Untitled photo

Over mij 

Hallo, mijn naam is Sjon de Mol en fotografie is altijd al een passie voor mij geweest en toen ik in 2011 mijn eerste spiegelreflex camera kreeg, was ik dan ook meteen verkocht en een nieuwe hobby was geboren.

Ik kreeg een Nikon D3100, dit omdat mijn vader ook met Nikon fotografeerde, dus dan kon ik ook zijn lenzen gebruiken. Uiteraard in het begin heel veel gebruik van gemaakt.

Na een verloop van tijd toch een mooie upgrade naar een Nikon D5200. Toen ik met concert fotografie begon heb ik de stap gemaakt naar fullframe, eerst een Nikon D700 en daarna een D750. 

Mijn voorkeur ligt bij o.a. landschap en urban fotografie, lekker op pad en ontdekken wat er te vinden valt in de natuur of stad. 


Het mooiste om te fotograferen vind ik toch wel in de nacht, mooie lange sluitertijden en iedereen van alles te laten zien wat met het blote oog niet mogelijk is. o.a. de Melkweg, lichtgevende nachtwolken (Noctilucent clouds)en zeevonk. 


Sinds 2 jaar ben ik me ook meer gaan verdiepen in het fotograferen van de sterren en alles wat buiten onze dampkring  te vinden is. onze eigen Melkweg, andere sterrenstelsels, sterren clusters en de schitterende nevels die in de ruimte te vinden zijn. Op deze website zijn die foto`s dan ook te vinden. 

Untitled photo
Milkyway
Powered by SmugMug Owner Log In